perjantai 14. syyskuuta 2012

Kai tästäkin pitää jotakin höpistä: Tracon 7!

Traconin asujen kanssa piti olla helppoa, koska kaikki 3asua olin periaatteessa jo tehnyt, mutta, kuten aina, omasta laiskuudestani johtuen asujen kanssa tuli kiire ja conia edeltävänä yönä tuli nukuttua vain vähän reilu puoli tuntia ^^.

Kaiken pahan alku ja juuri oli Joker-cosplay, jolla myöskin osallistuin pukukilpailun edistyneisiin. Asunhan tein jokeraaleen valmiiksi Animeconiin, mutta silloisen kiireen vuoksi en ehtinyt tehdä kaikkea kunnolla ja tuli ongelmia oikean kankaan kanssa. Mun piti siis purkaa takin hihat, kaulus ja housujen vyötärö sekä tehdä tämä, ihanaakin ihanempi, luurankokäsi uudestaan. No, vaikka tulikin valvottua se yö Depisun (Depiksen nurkka) vierellä, Jokerin kättä itkiessä, sain asun kunnialla valmiiksi.

Lauantai:
Olimme siis Marikan kanssa, jo perjantai-iltana, lähteneet junalla Kalajoelle Depisun luo, ja tulipa taas suoritettua yksi elämää suurempi pyöräretki Oulun keskustan läpi, Ruotsin lippu mukana XD.
Kalajoelta matkamme starttasi noin kello 4, Depisun autolla.

Matka sujui ilman suurempia ongelmia, paitsi, että meillä ei ollut navigaattoria, joten jouduimme ajamaan Kurikan kautta, jossa saimme Depisun vanhempien auton ja navigaattorin.

Conipaikalla saavuimme lähes ajoissa.... -_-'', jossa sitten pikapikaa vaihdoimme cosplay asut päälle ja riensimme tuomarointiin (hiukan myöhässä, hups), mutta sekin saatiin pätökseen kunnialla.

Sitä noin 4,5 tunnin odotusta, joka oli tuomaroinnin ja kisan välillä, voi kuvata vain yhdellä sanalla: TUSKAA! Oikea käteni oli koko tämän ajan selkäni takan koukussa, koska Jokerin luurankokäsi roikkui olkapäästäni ja silmäni kuivuivat todella helposti värillisten piilolinssien takia, samasta syystä en nähnytkään mitään ilman laseja ;_;.

No, tuskaisan odottelun  ja kisan jälkeen, suorastaan juoksin Depisun kanssa autolle vaihtamaan toiseen asuun, nimittäin Hetalian Venäjään <3. Loppu ilta/yö menikin mukavasti ja raahauduimme jo yhden aikaan lattiamajoitukseen.

Sunnuntai:
Asujen kannalta sunnuntai oli huomattavasti mukavempi päivä, sillä cossasin Hetalian Ruotsia ja Depisu Suomea x3. Lähdin myös Ruotsina etsimään uutta seuraa cosplay-deitin shonen-ai kierrokselta, mutta tällä kertaa ei tärpännyt, joten pöllin Suomen takaisin Venäjältä.

Sunnuntai päivän ohjelmasta voi vielä sanoa, että esityskilpailun taso oli uskomaton, lisää tätä kiitos!

Ouluun palaaminen ei muuten ollutkaan nii helppoa, kun olimme aluksi toivoneet Marikan kanssa -_-'', juna jolla meidän piti mennä oli ensinnäkin 40 minuuttia myöhässä ja aivan TÄYNNÄ! No, emme lannistuneet tästä vaan päätimme, koska matka Ouluun kuitenkin kestää tunti kaupalla, että odotamme seuraavaa junaa ja menemme sillä. Seuraava juna lähti vähän yli 10 ja oli Oulussa hiukan yli 5 aamulla, mutta matka meni mukavasti nukkuen. Ja kiitos vielä teille ihanille Rovaniemeläisille, jotka tulitte samalla junalla ja joihin saimme tutustua <3 toivottavasti nähdään vielä jossakin tulevassa conissa ^^.

Ainut ostos, jonka tein conissa oli Desucon Frostbiten lippu ja sekin jäi Depisun kukkaroon (ÄLÄ SYÖ SITÄ!!!).

Loppuun vielä vähän SuFin kuvia >:D

kuvaaja: Emilia Lahtinen

Näköjään yksi Joker kuvakin livahti mukaan ^^

Kuvauspalvelun kuvat on ottanut Emilia Lahtinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti