lauantai 29. syyskuuta 2012

Zombie Walk

Elikkästä näin, nyt on Oulun Zombie Walk 7 ohi ja istun keittiönpöydän ääressä verisenä ja ääni käheänä :3

Muutoksena tämän päivän suunnitelmiin oli se, että Marika ja Sebby tulivat kanssani sittenkin mukaan (suunnitelmana oli mennä yksin). Joten he pöllähtivät kämpilleni jo vähän neljän jälkeen ja viimeistelimme täällä kaikkien meikit. Ja uskomatonta kyllä, heidän saapumisensa sai mut siivoamaan mun asunnon :O.

Kun kello sitten oli vähän vaille kuusi, lähdimme pienellä kiireellä kohti keskustaa ja rotuaaria, josta kävely starttasi. Vaikka tulimmekin paikalla jonkin verran yli kuusi, kävelyn alustus ei ollut vielä alkanut ja zombit olivat vasta kaivautuneet haudoistaan ja raahautuneet paikalle XDD.

Olimme suurimman osan ajasta lähellä joukon kärkeä ja tulipahan törmättyä mitä ihmeellisimpiin zombeihin, jotka olivat kuolleet mitä mielikuvituksellisimmin keinoin :3. Teletappi-zombi oli mahtava!
Kävelyn aikana näki tuttuja sekä katselijoiden ja kävelijöiden joukossa, ja jotkin kohtaamiset sai mut kyllä yllättymään... XDD

Kävelyn jälkeen heitin vielä Sebbyn ja Marikan Sebbyn luo Haukiputaalle ja sain palkkioksi tuoreita sämpylöitä (namsk <3).

Ja sitten kuvapläjäys:

Siinäpä niitä on nyt ihan mukavasti :) pahoittelen osan huonoa laatua, mutta opinhan tarkistamaan onko salama päällä, kun joku toinen käyttää kameraa....

Ensi viikolla uusi päivitys, jonka aiheena on mysteeriproppi, jota mun EI pitäny tehä... mutta ku pakko....

2 kommenttia: