torstai 20. syyskuuta 2012

WTF! Mihin ihmeeseen suostuin!!!

Viimeksi kun kirjoittelin, listasin tulevat cosplay-projektini, mutta näinkin lyhyessä ajassa, ne ovat ehtineet, ainakin hieman, muuttua.

Ensimmäinen muutos tapahtui melkein heti edellisen blogauksen jälkeen, kun keskustelin Depisun kanssa melko myöhään yöllä mesessä XD. Jossain vaiheessa iltaa Depisu nimittäin löysi galleriasta Muumi ryhmäcosplayn ja pienen "empimisen" jälkeen me kumpikin ilmottauduimme siihen... Depisu Nipsuksi ja minä Hemuliksi! XDD

Eli ensi vuonna jossakin conissa, mut voi bongata Hemulina (ei sillä että kukaan mua tunnistais, kun on tollanen jännä Hemulin pää päässä XDD). Odotan itseasiassa kohtuu innolla tuon asun tekemistä ja käyttöä ^^. En ole ehtinyt suunnitella asusta, muuta kun sen, ett käytän päähän fleece-kangasta.

Toinen "muutos" on, että kiitos Depisun epämääräisten ideoiden, teenki Hetalian Ranska -cossin jo ensi kuussa oleville Kemin mangapäiville (6.10.2012). Näin siksi, koska haluan osallistua edes johonkin cosplaykisaan lähiaikoin, eikä lähtö Jyväskylään tai Helsinkiin houkuta (tai houkuttaa, mutta kallista ;_;). Tämän halun vuoksi mietin millä asulla osallistuisin, eikä oikeen mikään muu houkutanut kuin Ruotsi, mikä taas ei ole mahdollista, koska olen jo kerran sijoittunut sillä.... No, Depisu sitten ehdotti, että tee Ranska. Meinasin jo hyljätä ehdotuksen, sillä Kemin mangapäiviin on vain 3 viikkoa ja 2 siitä menee Yo-kokeiden uusimiseen, mutta sitten tajusin, että on niitä asuja lyhyemmässäkin ajassa tehty XDD. Joten nyt sitten on tarkoituksena tehdä Ranska-cossi ja kävinkin jo ostamassa siihen kankaat :3.
Tulevin viikkoina tulen siis kirjoittelemaan asun valmistumisesta...

Voisin tähän väliin mainita myös muutaman sanan erään kangaskaupan palvelusta. Mietin vain onko niin vaikeaa olla ystävällinen maksavalle asiakkaalle? Jos käytös asiakasta kohtaan on tylyä, onko todellakaan oikeassa ammatissa palvelualalla? Itseäni ainakin tympäisee käydä liikkeessä, jossa myyjä on kuin sitruunan niellyt.... Sama juttu oli Kokkolassa, lakkasin käymästä kokonaan eräässä kangaskaupassa tylyn palvelun vuoksi.
Ja päinvastoin taas, parasta palvelua olen saanut Kokkolan Eurokankaassa, jossa myyjät olivat todella ystävällisiä ja aurinkoisia, siellä oli suorastaan ilo kaydä :).

Pitääpä vielä kertoa, että sain eileen tietää sellaisesta tapahtumasta Oulussa kuin ZOMBIE WALK!!! Jonka ajankohta on 29.9.. Tähän osallistuminen on vain jotain niin pakollista XDD, eli te Oululaiset, jotka ovat seuraamassa tapahtumaa, mut voi bongata sieltä talluselemassa hyvin verisissä zombie-meikissä.
Veristen maskien teko on vain jotain niin ihanaa <3
Yritän ottaa tapahtumassa kuvia ja laittaa niitä tänne :3 (kuitenki unohdan taas kameran kotiin).
Tämä tapahtui viime Vappuna Kokkolassa <3

5 kommenttia:

 1. Mikä cosplaykisa Jyväskylässä muka on? Honhonhon :D

  VastaaPoista
 2. Oh god Hemuli. XD
  Yay että on muita tulossa Kemin mangapäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD pitää edes sinne mennä ku nykyään asuu täällä pohjooses XDDD

   Poista
  2. No minäki asun Torniossa joten pohjoisen conit/tapahtumat ovat yees!

   Poista