perjantai 14. syyskuuta 2012

Tulevat cosplay-projektit 2013 :)

Oon tänään todella ahkera ja julkasen jopa kaksi uutta blogipäivitystä ^^

Elikkä siis, en viitsinyt tästäkin kirjoittaa edelliseen päivitykseen, joten kirjoitanpa tähän.
Aloin tosiaan eileen miettiä, että ensi vuonnakin olisi kiva osallistua johonkin cosplay-kisaan, mutta yksikään valmiista asuista ei ole tarpeeksi näyttävä (paitsi Joker, mutta siitä ei puhuta enää koskaan (paitsi ensi vuoden Desuconissa, jossa mulla on Noah's Ark Cicus-ryhmäcosplay, vielä neljä hahmoa vapaana!)).

Tämä johti sitten siihen, että aloin etsimään mieleni syövereistä hahmoa, josta pidän ja joka on kuitenkin tarpeeksi näyttävä kisaan. Ja *rumpujen pärinää* mä päädyin:
TRES IQUSIIN Trinity Bloodista!

Tres Iqus
Mangaversioon tietysti, koska animeversio tuntuu olevan yksinkertaisempi (ja eihän se sovi x3, koska tuleva kisa-asu).

Hahmo on kuitenkin niin uskomattoman mahtava, että se on pakko tehdä (meinasin jo viime kesälle, mutta suunnitelmat muuttuvat). Asussa on kuitenkin lukuisia haastavia kohtia, joiden tekemiseen tulee menemään aikaa, sillä ensin pitää keksiä kuinka ne tulee tekemään. Onneksi tässä kuitenkin on aikaa 9-12 kuukautta, riippuen siitä missä aioin asulla kisata (joko Desucon tai Tracon).

Ensimmäisenä ajattelin pureutua hahmon olkapanssareihin ja noihin epämääräisiin tilpehööreihin.
Olkapanssarit olin ajatellut tehdä erään tutoriaalin avulla liisteristä, sanomalehdestä ja papreisavesta (tai mahdollisesti muovailumassasta, jos se vain toimii) ja korut ja muut härpäkkeet olin ajatellut tehdä softista (katsoo nyt kuinka sujuu, kun ei oo ennen kokeellu).


Seuraava asu, jonka olen ajatellut tehdä Desucon Frostbiteen, on Waffen SS-asuinen Preussi, tuttavallisemmin: natsi-Preussi!


Kuva on vähän huono, mutta tähän hätään ei löytynyt parempaakaan.
Tämäkin asu tulee aiheuttamaan päänvaivaa, koska kaikki mukavat ja niiiiin ihanat tipehöörit ja lisäksi tuo hattu ;_;.

Ajattelin myös, että tämä asu kuvaa hyvin itsetuhoisuttani, koska ihmiset varmaan katsovat toodella hyvällä natsimerkkejä ja ylipäätään natsi-univormua. Mutta eihän tämä mulle riitä, päätin myös tehdä Preussin natsi-asuun sopivan lipun, eli NATSIlipun, koska kuitenkin munki itsetuhoisuudella on rajansa hankin myös ihan tavallisen Preussin lipun ja liikun sen kanssa julkisilla paikoilla, ja natsi lippu jää lähinnä vain photoshoottiin.


Ja sitten vielä yksi ensi vuodelle suunniteltu hahmo:
Hetalian Ranska, hahmo, joka kuvastaa epämääräistä luonnettani parhaiten XDD. Asu on onneksi kaikin puolin todella helppo ja tuskin tulee aiheuttamaan mitään ongelmia (ei sais maalata piruja seinille -_-''). Tähän asuun oon jopa hankkinut jo peruukin, kuten Preussiinki, koska suunnittelin sen toteuttamista  jo Tracon 7:ssa. Mutta koska kiire, yleinen laiskuus ja kalliit kankaa,t päätin sen toteuttaa vasta Desuconissa, jossa osallistun Hetalia-ryhmäänkin kyseisellä asulla.


Ai niin, meinasinhan tässä unohtaa yhden asun, jonka lupasin tehdä, ku Depisu sitä pyysi:
Ja se on Pokemonin Brock!!! o.O Uberrandom hahmo, jonka joudun tekeen, koska Depisu haluaa olla serkkunsa? kanssa pokemonin poliisitäti ja hoitsu, joten mulle lankes sarjan pervoin (yllätys?) hahmo...
Mutta, joo... Tässä asussa haastetta tuottaa lähinnä peruukki -_-'' ja ihon väri (ihoväriä, niiiice!), muuten kohtuu helppo :).

Tulipa tossa nyt muutama ensi vuoden asu esiteltyä, mutta luultavasti onnistun muuttamaan suunnitelmia tuhat ja yksi kertaa XD, niinhän siinä tänäki vuonna kävi, toteutin yhden hahmon, jota olin suunnitellut alku keväästä... Mutta tulipa tutustuttua uusiin sarjoihin ja suunnitelmat muuttuivat ^^.

5 kommenttia:

 1. Serkun tyttöni, mutta kyllä Miya-chan käy serkustakin XD ja kyllä, olet outo ja itsetuhoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rakas, minäkin sinua <3 En sentään syyttänyt sua iiihan kaikesta :P

   Poista
  2. <3 joo,taisit unohtaa ^^<333

   Poista
 2. BROCK!

  http://thegeekypeacock.blogspot.com

  VastaaPoista