maanantai 20. elokuuta 2012

Ja jälleen yksi melkein uneton yö ^^

Nyt on muutettu Ouluun ja oon asunutki täällä jo viikon verran :3. Tavaroiden järjestämiseen meni 4 päivää, jonka jälkeen aloitin Hetalian Sweden eli Su-san -cosplayn tekemisen (aikaa H-hetkeen oli 4 päivää)....

Eli asun tekeminen meni taas viime hetkille, mutta varmaan ensimmäisen kerran mulla oli hyväksyttävä syy: MUUTTO! Vähäisestä ajasta huolimatta asun tekeminen sujui ongelmitta ja eteni hyvin, lukuunottamatta perjantai-iltaa, jolloin Depisu saapui Ouluun, viikonlopun Animeseminaarin tähden.

Kalevan nettisivuilla paljon kauhistusta aiheuttanut paricosplay
Launtai-aamuna lähdimme Depisun kanssa kohti Oulun Kulttuuritalo Valvetta, jossa seminaari järjestettiin, asuina meillä oli veriset Venäjä ja Suomi. Asujen idea keksittiin noin 3 viikkoa sitten vitsillä, ja lopulta siitä kehittyikin sitten paricosplay. 
Saimme asuilla paljon huomiota pelottavuutensa tähden ja osallistuimme myös cosplay-deittiin.

Deitin jälkeen meitä haastatteli ja kuvasi Kalevan toimittaja, kysymättä erityisemmin mielipidettämme asiaan ja hämmentyneinä vastailimme kysymyksiin. No, myöhemmin saimme huomata, että tämä oli luultavasti vain sensaatiohakuista, sillä Depisun Suomi-asuun kuuului verinen Suomen lippu.....


Tästä huolimatta ilmottauduimme jotenkin huomaamattamme ja randomisti seuraavan päivän cosplay-kisaan, Depisu Suomena ja minä, yhä keskeneräisellä, Ruotsi-asullani -__-''. Siinäpä sitten vietetiin koko ilta ja yö ommellen asua valmiiksi, samalla kun ihanampaakin ihana Depisu ompeli mulle Ruotsin lipun <3. Sain asun suurinpiirtein valmiiksi 06.30, jonka jälkeen sain nukkua 2 , 5h (jess!!). Aamulla vielä tein viimeiset asiat asuun, kuten peruukin leukkauksen (tästäkin kiitos Depisulle) ja pääsimme lähtemään Animeseminaarin toiseen päivään vähän ennen kello 11, toisin sanoen myöhässä, koska Depisun tuomarointi alkoi kello 11.

Päivä kuitenkin sujui hyvin pienestä väsymyksestä huolimatta, kisassa Depisu sijottui toiseksi ja minä kolmanneksi, voittajapari oli Kuroshitsujin Alois ja Claude. Seminaarin jälkeen eksyimme asuintaloni pihalle ottamaan kuvia Ruotsi-asustani ja herättämään taas ihmetystä kanssaeläjiemme joukossa >:D. Depisukin ehti bussiin juuri ja juuri ajoissa, vaikka ei muistanutkaan herättää mua ajoissa.

Mukaan seminaarista tarttui 3 mangaa (2 D-Gray-Mania ja 1 Kuroshitsuji) ja useita uusia tuttavuuksia.
Kiitos kaikille oli mahtava seminaari, ja lopuksi vielä muutama kuva:
2 kommenttia:

  1. hohoo, aivan, oikein, kiittäkää minua, ylistäkää minua, PALVELKAA MINUA! ...eiku?? XD

    VastaaPoista