maanantai 8. lokakuuta 2012

Kemin mangapäivä & photoshoot

Ja näin taas, eilen oli Kemissä mangapäivät, johon eksyin Depisun, Marikan ja Anskun kanssa.
Tapahtuma itsessään on kohtuu mikro kokoa.... mutta olihan siellä ihan hauskaa, sain ainakin käyttää uusinta asuani, eli Hetalian Ransaa.
Osallistuin sillä kisaankin ja sijoituin kolmanneksi XD en kyllä oikein voi ottaa tosissani niin pientä kisaa....

Tänään puolestaan otimme pienen photoshootin Oulun keskustassa ja sen lähistössä <3. Cosseina olivat minun Ruotsini ja Depisun Tanska, jonka se oli väsännyt salaa, yllättääkseen mut <3 (yllätyin ja rakastuin, eiku...).
Päivän kuvasaalis on, noh... kohtuu JÄNNÄ.... XDDD. Hauskaa kuitenkin oli <3.

Viikonlopun kohokohta kuitenkin oli Depisun näkeminen <3, viime tapaaminen kuitenkin oli Tracon ;_; eli liian kauan sitten.
Tuli sitten kaikkea jännää tehtyä viikonloppuna ja sain viimeinkin sivistettyä Depisun The Avengers-leffan ja Lokin suhteen <3.

Ja tähän väliin "pieni" kuvapläjäys:


Cosplay-kisan sijoittuneet

Siinä se on: Ranska-cossi (vihaan hahmoa yhä)
perus pose

tämä myös XDJee! Depisu Tanskana <3...tästä EI puhuta...
Puu, mun kuvakulmasta, kun makasin maassa XD
Voin tähän loppuun vielä pahoitella, että päivitystä mysteeripropista ei tällä viikolla tullut ;_;, se ei ole vielä valmis, koska Ranska D:<. Mutta ehkä ensi viikolla (periaattees tällä viikolla, kello onkin niin paljo).
Oon myös päättänyt ensi vuodelle 3 kisa-asua, joista 2 on mainittu suunnitelmissani :3. Kolmas paljastuu, kun esittelen mysteeripropin ;D

Yokiri kiittää ja kuittaa ja palaa itsensä seuraan <3

6 kommenttia:

 1. "en kyllä oikein voi ottaa tosissani niin pientä kisaa....", tuosta olen kyl aika samaa mieltä. Vaikka en itse osallistunutkaan, katsomossa istuin, trololo. XD Mutta onnittelut kolmos-sijasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD mä menin, koska kokemusta se on pienikin kokemus ja se Orochimaru oli mun rakas Depisu XDD
   Kiitos XD

   Poista
 2. Oi Ranska!! <3 8DDDD Anteeksi etten lähtenyt mukaasi xD Mutta joo.. Onnittelut kolmos-sijasta tähän vielä! C: Oli mukava nähdä! (Jos siis minua muistat xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD Ranskanmaalla on mukavaa ;)
   Tottahan toki muistan :3

   Poista
 3. Mangapäivien kokoinen ja tasoinen tapahtuma ei edes tavoittele vakavamielistä kisaa, mikä on ihan hyvä. Mutta jos se puku sattuu olemaan päällä, niin miksipä ei kävisi kokeilemassa onneaan ilmaisen tavaran perässä. Onnea vielä :)

  VastaaPoista
 4. Olen vieläki katkera kun olen muka liian vanha D8< vaik olenki 50 mut näytän 20-vuotiaalta!! eiku.. xD Hienot photoshoot kuvat <3 ;3

  VastaaPoista