torstai 18. lokakuuta 2012

1000!!!

Jeij! Tänään tuli 1000 sivunkatselua täyteen :), kiitos teille siitä! Lisäksi tämä blogi on kerännyt jo 15 lukijaakin <3, rakastan teitä kaikkia, kun jaksatte lukea höpinöitäni XDD.Tähän väliin voisin kertoa myös vähän omia kuulumisiani. Tänään nimittäin saapuivat postiin piilarit, jotka tilasin ulkomailta <3. Toiset ovat punaiset ja toiset vähä jännemmät XD, mutta tärkeintä on, että ne kummatkin ovat -7.00 vahvuuksilla, lisäksi ne oli vahvuuksista huolimatta edulliset. Ensimmäistä kertaa en ole puolisokea, kun laitan väripiilarit päähäni, ja toivon myös ettei Traconin pukukisan yhteiskuvan moka toistu enää... Oli nimittäin kiva huomata, että olin unohtanut silmälasit päähäni ;_;.

Toivon kyllä vuoden sisällä pääseväni tästä ongelmasta muutenkin eroon, olen nimittäin tutkiskellut silmaleikkauksien hintoja :). Pitää vain toivoa, että mun näkö ei enää heikkene....

Ja jälleen lähes normaalilla, eikä yhtään sekopäisellä , ilmeellä mennään XDD

Ne on vain niin söpöjä <3 Tajusin muute omistavani kuusi kappaletta piilarikoteloita.... o.O

Muita asioita mitä tulee tapahtumaan lähiaikoina on tietenkin se, että lähden pitkästä aikaan käymään kotona (viimeksi olin kotona heinäkuun puolessa välissä), ja mikä tärkeintä, Kurikasta mukaani lähtee toinenki kissa <3. Väritykseltään se on hyvin lähellä Kaitoa, tästä kuvia sitten myöhemmin. Nimi on vielä salaisuus, vinkkinä on että se sopii täydellisesti yhteen Kaiton kanssa ;).

Halloweenkin on pian ja mulla on suunnitteilla Kuolema-asu >:D, vain viikate puuttuu, mutta sen nyt väsää nopeasti finfoamista.

Ja vielä maininta tämän hetkisistä projeksteista, Lokin valtikka part two edistyy hyvin. Enää siivekkeiden kiinnitys ennen pakkelointia ja maalaamista :3.

Ja näin ollen:
Yokiri kiittää ja kuittaa ja palaa itsensä seuraan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti