lauantai 11. elokuuta 2012

Kohti uutta kotia :)

No niin!
Täällä alkaa olla kohta kaikki valmista muuttoa varten :). Suurin osa tavaroista lähti tänään kohti Oulua ja itse seuraan aamulla perässä Kaiton kanssa.
Tavaroiden pakkaamisessa oli uskomaton homma, varsinkin kun sain itseäni niskasta kiinni vasta puolen yön aikoihin XDD, mutta olihan ne lopulta pakattu siinä kolmen aikaan yöstä. Kaiton mielestä pakkaaminen oli uskomattoman hauskaa, mutta nyt se on lähinnä hämillään, kun kämppä on lähes tyhjä x3.
Tuli taas pakatessa huomattua kuinka outoja asioita omistaa, myös isän ja äitipuolen ilmeet oli legendaarisia kun ne näki esimerkiksi mun omistamat ase-propit, peruukkipään ja upean Venäjän lipun, myös yksi tekoruusu aiheutti ihmetystä (ja vielä ei edes tutustuttu peruukki kokoelmaan tai muutenkaan laatikkoon, joka sisältää kaikki mun cosplay asut).
Kun tavarat oli lastattu, piti vielä käydä hyvästelemässä mun rakkaat, muutaman kuukauden ikäiset veljen/kummipojat <3 (ihmettelen vieläkin miten serkukset voi olla niin erinäköiset, toinen tumma, toinen vaalea), joita en tule näkemään vähään aikaan, koska en asu enää samalla paikkakunnalla ;__;

Tänään pitäisi vielä alkaa ommella Ruotsi-cossia (kyllä, todellinen cossaaja aloittaa viikkoa ennen tapahtumaa : D), sillä, totta kai, viimeiset asiat jotka kannan asunnosta ulos, on ompelukone ja saumuri XD

Tähän vielä kuva Kaitosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti