maanantai 25. helmikuuta 2013

Kitacon ja photoshoot

Eli Kitaconkin on nyt ohi ja seuraavaa coni saakin odottaa, vaikka cossaamaan toki pääsen jo Tampere Kupliissa, jonne on suunnitteilla Avatarin prinssi Zuko ja SATWin Preussi eli länkkäreillä mennään ^^. Asuja en ole kyllä vielä aloittanut, mutta Zukon peruukki huutaa tossa vieressä muokkaamaan sitä....

Mutta siis Kita.
Depisuhan tuli Ouluun jo perjantaina ja vietime kerrankin rauhallisen illan ennen conia, koska olimme ulkoiluttaneet asujamme ensimmäisen kerran jo Frostissa, eikä kummallakaan ollut mitään värkättävää o.O.
Tästä huolimatta yöunet jäivät vähäisiksi ja aamulla herääminen oli tuskaa.... sitte vain cossi päälle ja junaan (meinattiin myöhästyä, eikä junassa ollut enää paikkoja vapaana....).

Kemissä oli jännä löytää perille, koska oltiin käytysiellä vain kerran ja silloinkin autolla :/, mutta tapahtumapaikalle löytyi loppujen lopuksi melko helposti ^^.
Osallistuimme Depisun kanssa ryhmänä  cosplay-kisaan ja lisäksi olin ilmoittautunut ennakkoon cosplay-deittiin (ja jotenkin jouduin yaoi-kierrokselle XDD).

Muuten ei ohjelmassa tultu käytyä ja aika kuluin kavereiden kanssa jutellessa ^^. Oli ihana yllätys, että Misa oli eksynyt myös Kemiin asti <3.

Löysin näköjään videonkin kyseiseltä kierrokselta ^^

Mutta ehkä nyt olisi aika siirtyä meidän photoshootin kuviin ^^:

"Eikö hän ole ihana <3"

*pokepoke*

Kuvaajana toimi Milla <3
Ja henkilöille joka eivät tienneet, hahmot ovat Kuroshitsujin Lau ja Ranmao :3

Mutta nyt:

Yokiri kiittää ja kuittaa ja palaa itsensä seuraan...
paitsi, että:
EIKÖ ÅLAND OLEKIN IHANA <3

8 kommenttia:

 1. kaunista kultaseni <3 videon laatu aika..mielenkiintoinen, mutta ei se mitään ^^ * tuli merisairaaksi katsoessaan suurena näyttönä hetken aikaa*

  Åland on shöpsö ja Ruotsi raukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo viä ite kattonu sitä XD laitoin nyt ku löysin ^^

   Poista
 2. Hyyy, meikä näkin teidät siellä mut en tajunnut jotenkin et olit sinä X__X Oisin voinut tulla moikkaamaan... Mun mielestä teillä oli muuten kisan parhaat poseeraukset ehdottomasti :)
  Mä olin cossitta, joten mua ei varmaan tunnistanut kovin helposti xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritinki bongata sua, mutta en tunnistanu :/ Frostiski näin sut pari kertaa, mutta siinä oli aina jotaki ja ehit kadota XD

   Poista
  2. Graah, kyl ny menee huonosti tää bongailu x'D Mut Tampere Kupliissa olen kisaamassa lampaana, oletko sinne menossa?

   Poista
  3. Oon menossa ja lampaan luultavasti tunnistanki XDD

   Poista
  4. Jees, SIELLÄ me sitten nähdään x'D Kuka sinä tulet olemaan tuolla?

   Poista
  5. SATWin Preussi ja Avatarin Zuko ^^

   Poista