tiistai 19. helmikuuta 2013

Frostbite tuli ja meni :3

Eli perinteinen conin jälkein raapustus ^^.
Coni meni omalta osaltani todella hyvin, vaikka nyt olenkin kipeä :/ ja toivon parantuvani ennen viikonlopun Kitaconia, mistä mutvoi bongata Launa ^^

Mutta siis Frostista, jossa asuni tosiaankin oli Hetalian Ruotsi, Kuroshitsujin Lau ja Ao no Exorcistin Mephisto. Alkuperäisen suunnitelman mukaanhan mun ja Depisun piti vaihtaa Lauhun ja Ranmaohon vasta lauantai-illalla, mutta muhun iski joku ahdistus Hetalia cossiani kohtaan ja vaihdoimmekin asut jo hyvin nopeasti ^^. Lopun päivää sitten hilluimmekin kiinalaisina, Depisu hyyyvin lyheässä mekossaan XDD.

Sunnuntain keikuin ihanana Mephistona, vaikka asussa onkin vielä paaaaljon korjattavaa (esim. peruukki ja parta eivät ehtineet ajoissa perille), ja aiheutti hiukan ongelmiakin :3 (Kiitos sille kärsivälliselle Meido-tytölle, joka halusi silti ottaa kuvan, vaikka joutui odottamaan, että sain korvat ja hatun takaisin päähäni ^^ (korvat irtosivat juuri ennen kuvaa ja niiden varassa ollut hattu levahti kasvoilleni XDDD)).

Reissun ainut huonopuoli oli, että majoitukseen oli vaikea löytää ja lisäksi siellä oli yöllä aivan uskomattoman kylmä ;;__;;.

Launtaihin oli tosiaan myös mun syntymäpäivä eli heitin hyvästit teinivuosilleni ja astuin aikuisuuteen kypsänä 20..... (*kuolee nauruun huoneensa lattialla*). Mutta on pakko myöntää, että coni syntymäpäivänä ei ole huono asia XD, siinä hälinässä ei paljon ehdi miettiä omaa ikäänsä, eikä ikäkriisikään iski niin pahasti päälle ^^.
Laskimme myös Depisun kanssa kaikki näkemämme Jack Frostit ja muut leffan hahmot ja tulos oli *rumpujen pärinää*:

  • 22 Jack Frostia
  • 4 Pitchiä
  • Hammaskeiju
  • Pääsiäispupu
  • Nukkumatti (ubersöpö <3)
  • 2 Tonttua (ihania nämäkin)


Kuvasaldo ei ole mitenkään henkeäsalpaava, mutta laitetaan nyt sitten ne vähät sentään tänne...

Ainut kuva Lausta ja Ranmaosta :/ (yritetään saada lisää Kitassa)

Hopeanuoli-cossaajia <3

Lanvi upeine miekkoineen :3

Oululainen Minttu-pupu, jonka kanssa käytiin myöhemmin kiinalaisessa syömässäkin 

Ja Mephisto, tästä tulee lisää kuvia, kun asu on paranneltu
KYLLÄ! Huimat 5 kuvaa koko conista! Taitoa? Mutta tässä taisikin olla kaikki... paitsi, että mainitsen vielä, että oon totaalisen kyllästynyt Hetalia-cosseihin ja kaavailemani nazi-Preussin vaihtuin SATW Preussiin ja Depisusta yritän saada itselleni natsi-Saksaa <3.

Mutta nyt:
Yoiri kiittää ja kuittaa ja palaa itsensä seuraan
(Anteeksi katkonainen ja epäselvä teksti, oon kipeenä, väsyny ja pitäis kirjoittaa saksan essee...)

1 kommentti:

  1. yohohohoo~ : 3 pitäisköhän munki kirjoittaa frostista pika puoliin enneku ehtii kitaconkin mennä XD 5 kuvaa on varaan enkka, paitsi että turun Animeconissakin otettiin tosi vähä silloin..hmm.. :D

    VastaaPoista