maanantai 28. tammikuuta 2013

Frostbiten asut ^^

Nyt sitten minäkin olen viimein päättänyt Desucon Frostbiten asut, eihän siihen olekkaan enää kuin... ööh... 19 (?) päivää.... Luulin itseasiassa, ettäoon päättänyt asut, jo kauan kauan sitten, mutta tuli sitten pieniä muutoksia suunnitelmiin XDD (Kiitos Depisun ^^).

Lauantai-päivän asu on päätetty jo kauan sitten kesällä kun "suostuttelin" (lukekaa `pakotin´) Depisun tekemään Tanska asun, sillä perusteella, että tosiaankin täytän 16.2 20 vuotta (hui, ku on iso luku :  (....).
Eli oma asuni on Hetalian Ruotsi :3

no, Depisu sain asun valmiiksi jo syksyllä ^^

Lauantai-illan asun sain valmiiksi viime sunnuntaina eli eileen ja ensimmäinen photoshoottikin otettiin silloin,
asu on siis Kuroshitsujin Lau :3 ja Depisuni cossaa Ran-Maota. Meidän oli kyllä tarkoitus cossata näitä vasta  viikkoa Frostin jälkeen olevassa Kitaconissa, mutta otammekin ne käyttöön jo Frostissa (meidät näkee näissä asuissa myös Kitassa ja mm. cosplay-deitissä).

eilistä kuvasatoa :3
Sunnuntain asu varmistui vasta tänään ^^ (oho). Alunperin mun piti cossata natsi-Preussia (mihin löytyy kankaatkin...toivottavasti se nähdään Kupliissa), mutta harmikseni menin lukemaan Ao no Exorcistia silloin kun Depisu oli täällä ja innoituin tekemään rehtori Mephistoksen XDD. Eli 19 päivää aikaa ja aloitin tänään cossin, jess (ei puhuta niistä 3 päivän asuista, Jokerinkin tein 8 päivässa)... 


Tämä charmikas herra (kuvasta puuttuu viitta ;_;)
Mutta nähkäämme Frostissa! <3 Sillä nyt
JohGaga kiittää ja kumartaa ja palaa itsensä seuraan <3

2 kommenttia:

  1. EIIIIII MÄKI MEINASIN COSSATA MEPHISTOA KOSKA HOUSUT JA HIUSSUT JA HATTU JA AWWWW MUTTA JOHGAGA EHTI ENSIN OMG

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja koska aivan mahtava luonne <3 mutta hohhohhoo! Totta kai ehdin eka, eiku....

      Poista