keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Amen! Ja muuta yhtä jännää >:3


Moi taas kaikki pallerot, ei mulla mitään ihmeempää asiaa oo, mutta ajattelinpa taas vähä kirjootella, ku sitäkään ei oo vähään aikaan tullu tehtyä, ja tiettyjen proppien valmistumiseen menee vielä jonkin aikaa ^^ (toivon, että kypärä valmistuu ensi viikkoon mennessä).

Mutta voisin tässä kuitenkin päivitellä kuulumisiani ja kertoilla vähän muuttuneista cosplay-suunnitelmistani :3.
KUITENKIN ihan ensimmäiseksi <3


Tämän äänen haltija, eli Norio Wakamoto tulee Desucon Frostbiten kunniavieraaksi <3.
How cool is that! Eli Frostin kunniavierasohjelma on pakko mennä katsomaan jo pelkästään Alexander Andersonin takia! AMEN!!!

Ja ihan vinkkinä voin vielä sanoa, älkää lukeko Desuconin sivuja puhelimella, kun olette bussissa XD, oli siinä varmaan ihmisillä ihmeteltävää, kun mun kasvoille nousi yhtäkkiä innostuneenepäuskoinen virnistys XDD.

Mitäs muuta mulla olikaan...ah, niin, eli sitte vähän vähemmän cosplayhin liittyen. Mun harrastelijateatterin tuoretiskin ensi-ilta lähestyy (tais oli 5.12) ja tuntuu, että stressi kasvaa kasvamistaan... ja muutenkin jännittää, koska meillä on yhteensä 5 esityskertaa :o. Jos joku nyt sattui kiinnostumaan täällä on lisää tietoa ^^. Mulla on näytelmässä uskomattoman hieno roolikin :D olen täysikusipää yläasteen opettaja ^^.

Jasitten tosiaan ne cosplay kuulumiset, elikkäs.... Joskus aikaisemmin kerroin tekeväni Tres Iqus-cossin, mutta se on nyt kivasti jäänyt, kiitos rakkaan Depisuni ja tämän ideoiden XDD. Eli Tres heitettiin ainaki vähäksi aikaan nurkkaan ja tilalle otettiin, DARK! D.N. Angel sarjasta (aika moni varmaan tietääkin kyseisen animen, mangasta EI puhuta).

Eli tämä hyypiö <3
Myönnettäköön, ettei Depisun paljon mua tarvinnut suostutella, koska siivet <3. Eli me ollaan tekemässä Dark ja Krad paricosplay, ja vedettyämme facebook tyylillä pitkäätikkua, mulle sattu Dark (jonka asu ei oo yhtä kiva ku Kradin, mutta Kradin peruukki....). Jotenkin pian, sen jälkeen kuin hahmot oli päätetty, onnistuin jotenkin tilaamaan ebaysta 900 sulkaa.... (hinta ei ollu kyllä paha, 28€) ja saa nähä milloon tilaan lisää XDD.

Propeista voin sanoa vielä sen verran, että valtikka on yhä gesso-maalaus-lakkaamatta ja Lokin kypärä on jopa pakkelin hiomis vaihees <3, että kyllä tässä vähitellen edetään ^^.

Mutta nyt Yokiri kiittää ja kuittaa ja palaa itsensä seuraan (toisin sanoen lähtee fysiikan labraan ;_;)

4 kommenttia:

 1. mä tiedän että tykkäät mun ideoista <3 :3 muttaku eepisyys ja siivet ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhyy, sain sun viestin nyt vasta, koska se oli menny roskakoriin XDDD, mutta olin dyykkari ja hain sen pois sieltä XDDD

   Poista
 2. Giuh, tulen itsekkin Frostiin! :3 Missä cossissa aiot sinne tulla? äwä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina olen Ruotsi Hetaliasta ja seuranani on Tanska >:D ja sunnuntaina natsi-Preussi, samasta sarjasta ^^ ja ehkä lauantai-illalle toinenkin asu, mutta se ei oo varmaa...

   Poista